HTML

Takatin blogja

Friss topikok

  • Takatin: Köszönöm szépen a kommentet! Örülök hogy ösztönöztelek hogy megnézd ezt a remek animét! :D Hát gy... (2013.08.01. 18:51) Chuunibyou demo koi ga shitai
  • Takatin: Köszönöm szépen a kommentet! :D Nem mentegetőzöm a helyesírás nem az érőséggém, de természetesen ... (2013.07.31. 19:59) BTOOOM!

Címkék

To aru majutsu no index I & II

2013.10.18. 18:41 Takatin

4-5 hónapja videó nézegetés közben akadtam rá erre a fantasztikus animére. Az elején kicsit nehézkes volt számomra belerázódni, de amint elkapott nem tudtam leállni vele. Most mondhatnátok, hogy ez csak egy újabb egyszerű shounenn/varázsolgatós anime pár poénosnak szánt jelenettel, és bevallom részben igazatok is van, mert semmi maradandó újítást nem tesz hozzá a műfajához, viszont.. Nincs is szüksége ilyesmire hiszen az eddig ismert shounen és anime elemeket tökéletesen használja és vegyíti. A cuki karakterektől kezdve, a meg 10152048.jpgnem értett gonoszon át, az élet igazságokig. A történet érdekes, jó kis csavarokkal, a karakterekbe pedig nagyon könnyű bele szeretni. Mindenki megtalálja a saját kedvencét. Az anime 2 évados, és ezenkívül van még egy Spin off sorozata, amiről hamarosan úgyszintén írok. Csak hogy tudjátok miről van szó bevezetlek titeket a történetbe:

Történetünk egy városban kezdődik, Akadémia városban. Ez egy elképesztő hely, nagyon fejlett technológiával és képzett iskolákkal amik espereket képeznek. Kik, vagy mik azok az esperek? Lényegében olyan személyek akik a tudomány segítségével képesek megváltoztatni a saját valóságukat, ezzel lényegében különleges képességekre tesznek szert. (villámszórás, víz manipuláció stb..)  Ebben a városban él főhősünk, Kamijou Touma is. Egy Level 0-ás esper. (Szóval semmi ereje sincsen) Nem elég, hogy semmilyen erővel nem rendelkezi, még nagyon szerencsétlen is. Egy nap azonban nagy fordulatot vesz az élete amikor egy különös apáca landol az apartmanja korlátján...

Összességében: Szép grafika, remek történet vezetés, egyedi karakterek és jó poénok. Ajánlom mindenkinek még azoknak is akik már beleuntak a shounen-ekbe, mert szerintem kellemeset fognak csalódni. :)

Értékelés:  

Történet: 10/9

Karakterek: 10/10

Grafika: 10/8

Opening/ending: 10/8

Végezetül a sorozat első openingje csak hogy valami képet kapjatok az egészről. :D




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://takatin.blog.hu/api/trackback/id/tr595584624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása