HTML

Takatin blogja

Friss topikok

  • Takatin: Köszönöm szépen a kommentet! Örülök hogy ösztönöztelek hogy megnézd ezt a remek animét! :D Hát gy... (2013.08.01. 18:51) Chuunibyou demo koi ga shitai
  • Takatin: Köszönöm szépen a kommentet! :D Nem mentegetőzöm a helyesírás nem az érőséggém, de természetesen ... (2013.07.31. 19:59) BTOOOM!

Címkék

To aru Kagaku no Railgun & Railgun S

2013.10.21. 13:43 Takatin

Ígéretemhez mérten, most írok az Index spin off sorozatáról a Railgunról is egy keveset. Sokak szerint jobb mint az eredeti sorozat, de ez ízlés kérdése mivel szerintem mind kettő nagyon jó. Az Index-hez képest kevesebb akciót tartalmaz és Touma mindössze mellékszereplőként tűnik fel , ezért nem biztos hogy minden rajongónak elnyeri a tetszését. Viszont pár plot holet elég szépen pótol (Misaka és Touma első találkozása, Accelerator múltja.) és ami a legérdekesebb, hogy magát a Sister arcot is láthatjuk egy másik perspektívából. Az anime egyébként az Index-hez hasonlóan 2 évadós, 24 résszel, viszont hozzá tenném az első évad tényleg nagyon mellőzi az akciót és Toumát. Bár szerintem így is szerethető. A manga alapján biztos lesz előbb utóbb 3.évad is, mint ahogy a To aru Kagaku no Accelerator is terítéken van. :D10144293.jpg

A történetet is ismertettem, hátha valaki kedvet kapna: Sztorink akadémia városban kezdődik. Itt éll Misaka Mikoto, (más néven csak Railgun) a város harmadik legerősebb esperje. Itt tengeti napjait 3 barátnőjével, Kuroko Shiraial a város rendfenntartó egységének, teleportálójával, Uiharu Kazarival és Saten Ruikoval. Szórakoznak, tanulnak és valahogy mindig valami bajba kerülnek... Ugyanis a város csillogó külseje mögött sötét titkok lapulnak.

Összességében:  A graffika ismét gyönyörű pláne a 2.évadban,  a történet annyira nem eget rengető mint az Indexben, de nincs vele probléma. A karakterek jók, mint ahogy a poénok is. Az openingek egytől egyig remekek. Ajánlom minden Index rajongónak és azoknak is akik szeretnének egy könnyed kikapcsolódást, néhány akciódús jelenettel megfűszerezve.

Értékelés:  

Történet: 10/7

Karakterek: 10/8

Grafika: 10/8

Opening/ending: 10/8

És végezetül a második évad első openingje. :D (Accelerator menő itt is <3)

 




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://takatin.blog.hu/api/trackback/id/tr465590691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása